Bulgarian


Добре дошли в Mors Smitt

Mors Smitt е компания с повече от 100 години опит в областта на електротехниката, световен пазарен лидер в железопътните релета, производител на електрически компоненти за най-взискателните
индустриални приложения и е част от групата Wabtec.

Ценностите на Mors Smitt (фокус към клиента, постоянно подобрение, работа в екип, лидерство и сигурност) ни правят перфектния партньор за всеки бизнес. Mors Smitt е част от групата Wabtec, която е група от компании с фокус върху железопътната техника.

Mors Smitt работи заедно с най-големите производители на релсови превозни средства, като: Bombardier, Alstom, Koncar, Stadler, PESA и много други.

 

 


 

relays-fu-image-199-w150-h0.jpg  

Релета

Mors Smitt притежава най-широката гама от релета за цялата железопътна техника. Mors Smitt е истински специалист по релета с опит в железопътната технология.

 


 

miniature-circuit-breakers-fu-image-602-w150-h0.jpg  

Прекъсвачи

Mors Smitt предлага широка гама от прекъсвачи за защита на вашите електрически железопътни приложения. Прекъсвачите са хидравлично магнитни, което ги прави независими от температура.

 


 

protection-relays-fu-image-601-w150-h0.jpg  

Защитни релета

Защитните релетата за високо напрежение и голям ток осигуряват защита в тяговото оборудване и железопътната инфраструктура. Защитни релета се използват за приложения като пренапрежение на въздушната мрежа, късо съединение, претоварване или заземяване в силовата електроника на локомотива или в железопътните подстанции.

 


 

hall-effect-sensors-fu-image-600-w150-h0.jpg  

Датчици на база ефекта на Хол

Сензорите базирани на ефекта на Хол (затворена технология) осигуряват висока точност на измерване на напрежението и тока в железопътния транспорт, тракцията или подстанциите, защита от пренапрежение и защита от претоварване и заземяване. Измерването на ефекта на Хол е за максимална защита в железопътните приложения.

 


 

energy-and-traction-control-fu-image-547-w150-h0.jpg  

Системи за контрол на енергията

и тягата Иновативна сензорна технология за прецизно измерване на напрежението и тока на борда. Важни функции като откриване на вида на захранващото напреженито в контактна мрежа са интегрирани в нашето MSAV решение. Лесна интеграция със системи за управление на влака, информация и / или измерване на енергията.

 


 

engineered-solutions-fu-image-543-w150-h0.jpg  

Инженерни решения

Ново строителство или модернизация, Mors Smitt предлага перфектно, конкурентно и съвременно решение за всяко бордово предизвикателство за пространство и / или технически изисквания. Независимо от размера или количествата.

 


 

panel-indicators-fu-image-599-w150-h0.jpg  

Дисплеи

Mors Smitt предлага широка гама от дисплейни устройства, базирани на изключително надеждна и икономична технология на въртяща се намотка. Монтажът обикновено се извършва на пулта на машиниста за директно и независимо от компютърното отчитане на ключови стойности като скорост, напрежение, ток, налягане и др.

 


 

retrofit-replacement-solutions-fu-image-610-w150-h0.jpg  

Решения за модернизация и подмяна

Налице е нарастващо търсене да се заменят релета или аксесоари в инсталации, които са остарели. Решенията за подмяна трябва да са съвместими по форма и функция (FF). Морс Смит е експерт в тази област.

 


 

onboard-systems-fu-image-2693-w150-h0.jpg  

Бордови системи

Mors Smitt предлага широка гама от системи за високопроизводителни бордови приложения. Например: Интелигентна защита на вериги (ICP), Интелигентни релейни панели, Система за защита и предупреждение на влака (TPWS) и Разширена система за предупреждение (AWS).

 


 

vapor-relays-contactors-fu-image-2516-w150-h0.jpg  

Релета и контактори за пара

За пътнически вагони и локомотивни органи за управление и за багери; Изпарителните релета и контакторите имат добра репутация, когато става въпрос за качество и надеждност. Където е необходим надежден контрол на веригите за постоянен ток.

 


 

signalling-relays-fu-image-604-w150-h0.jpg  

Сигнални релета

Mors Smitt е авторитет, когато става въпрос за сигнални релета. Ние имаме експертиза на различни стандарти в много мрежи.

 


 

safety-critical-relays-fu-image-608-w150-h0.jpg  

Критично реле за безопасност

Налице е нарастващ интерес към използването на тази доказана технология в приложенията за сигнализация по пътя, тъй като тя е ефективна и икономична. Някои примери за приложения на тези релета включват: електрическо задвижване на стрелки и прелезни бариери.

 


 

agastat.png  

Британски железопътни релета

Mors Smitt произвежда пълната гама от подходящи релета за Британските железници, включително & AC-DC-бобини, мигновени, златни контакти, критични за безопасността, реле с бутон за натискане за превключване, с таймер / с времезакъснение и мигащи за тест.

 


 

po3000-type-relays-fu-image-2406-w150-h0.jpg  

Реле тип PO3000

Mors Smitt произвежда пълна гама от релета PO3000, включващи вариант на ключов превключвател, релета за променлив ток и постоянен ток, защитни релета и телекомуникационни релета, използвани в много индустрии, включително железопътни и силови приложения.