Bulgarian


Добре дошли в Mors Smitt

Mors Smitt е компания с повече от 100 години опит в областта на електротехниката, световен пазарен лидер в железопътните релета, производител на електрически компоненти за най-взискателните
индустриални приложения и е част от групата Wabtec.

Ценностите на Mors Smitt (фокус към клиента, постоянно подобрение, работа в екип, лидерство и сигурност) ни правят перфектния партньор за всеки бизнес. Mors Smitt е част от групата Wabtec, която е група от компании с фокус върху железопътната техника.

Mors Smitt работи заедно с най-големите производители на релсови превозни средства, като: Bombardier, Alstom, Koncar, Stadler, PESA и много други.

 

 


 

relays-fu-image-199-w150-h0.jpg  

Релета

Mors Smitt притежава най-широката гама от релета за цялата железопътна техника. Mors Smitt е истински специалист по релета с опит в железопътната технология.

Информация за релета (английски) Прекъсвачи

 


 

miniature-circuit-breakers-fu-image-602-w150-h0.jpg  

Прекъсвачи

Mors Smitt предлага широка гама от прекъсвачи за защита на вашите електрически железопътни приложения. Прекъсвачите са хидравлично магнитни, което ги прави независими от температура.

Всичко за прекъсвача (на английски)

 


 

protection-relays-fu-image-601-w150-h0.jpg  

Защитни релета

Защитните релетата за високо напрежение и голям ток осигуряват защита в тяговото оборудване и железопътната инфраструктура. Защитни релета се използват за приложения като пренапрежение на въздушната мрежа, късо съединение, претоварване или заземяване в силовата електроника на локомотива или в железопътните подстанции.

Информация за защитни релета (английски)

 


 

hall-effect-sensors-fu-image-600-w150-h0.jpg  

Датчици на база ефекта на Хол

Сензорите базирани на ефекта на Хол (затворена технология) осигуряват висока точност на измерване на напрежението и тока в железопътния транспорт, тракцията или подстанциите, защита от пренапрежение и защита от претоварване и заземяване. Измерването на ефекта на Хол е за максимална защита в железопътните приложения.

За сензорите на ефекта Хол (английски)

 


 

energy-and-traction-control-fu-image-547-w150-h0.jpg  

Системи за контрол на енергията

и тягата Иновативна сензорна технология за прецизно измерване на напрежението и тока на борда. Важни функции като откриване на вида на захранващото напреженито в контактна мрежа са интегрирани в нашето MSAV решение. Лесна интеграция със системи за управление на влака, информация и / или измерване на енергията.

Информация за системи за контрол на енергията и сцеплението (английски)

 


 

engineered-solutions-fu-image-543-w150-h0.jpg  

Инженерни решения

Ново строителство или модернизация, Mors Smitt предлага перфектно, конкурентно и съвременно решение за всяко бордово предизвикателство за пространство и / или технически изисквания. Независимо от размера или количествата.

Информация за проектирани решения (на английски)

 


 

panel-indicators-fu-image-599-w150-h0.jpg  

Дисплеи

Mors Smitt предлага широка гама от дисплейни устройства, базирани на изключително надеждна и икономична технология на въртяща се намотка. Монтажът обикновено се извършва на пулта на машиниста за директно и независимо от компютърното отчитане на ключови стойности като скорост, напрежение, ток, налягане и др.

Всичко за устройствата за показване (на английски)

 


 

retrofit-replacement-solutions-fu-image-610-w150-h0.jpg  

Решения за модернизация и подмяна

Налице е нарастващо търсене да се заменят релета или аксесоари в инсталации, които са остарели. Решенията за подмяна трябва да са съвместими по форма и функция (FF). Морс Смит е експерт в тази област.

Информация за решения за обновяване и подмяна (английски)

 


 

onboard-systems-fu-image-2693-w150-h0.jpg  

Бордови системи

Mors Smitt предлага широка гама от системи за високопроизводителни бордови приложения. Например: Интелигентна защита на вериги (ICP), Интелигентни релейни панели, Система за защита и предупреждение на влака (TPWS) и Разширена система за предупреждение (AWS).

За системите на борда (английски)

 


 

vapor-relays-contactors-fu-image-2516-w150-h0.jpg  

Релета и контактори за пара

За пътнически вагони и локомотивни органи за управление и за багери; Изпарителните релета и контакторите имат добра репутация, когато става въпрос за качество и надеждност. Където е необходим надежден контрол на веригите за постоянен ток.

Кликнете тук, за да отидете на продуктовата страница на релето на парите

 


 

signalling-relays-fu-image-604-w150-h0.jpg  

Сигнални релета

Mors Smitt е авторитет, когато става въпрос за сигнални релета. Ние имаме експертиза на различни стандарти в много мрежи.

Информация за сигналните релета (на английски)

 


 

safety-critical-relays-fu-image-608-w150-h0.jpg  

Критично реле за безопасност

Налице е нарастващ интерес към използването на тази доказана технология в приложенията за сигнализация по пътя, тъй като тя е ефективна и икономична. Някои примери за приложения на тези релета включват: електрическо задвижване на стрелки и прелезни бариери.

 


 

agastat.png  

Британски железопътни релета

Mors Smitt произвежда пълната гама от подходящи релета за Британските железници, включително & AC-DC-бобини, мигновени, златни контакти, критични за безопасността, реле с бутон за натискане за превключване, с таймер / с времезакъснение и мигащи за тест.

Кликнете тук, за да отидете на продуктовата страница на британски железопътни релета

 


 

po3000-type-relays-fu-image-2406-w150-h0.jpg  

Реле тип PO3000

Mors Smitt произвежда пълна гама от релета PO3000, включващи вариант на ключов превключвател, релета за променлив ток и постоянен ток, защитни релета и телекомуникационни релета, използвани в много индустрии, включително железопътни и силови приложения.

Кликнете тук, за да отидете на страницата с продуктови релета на PO3000